Penne cu ton

de Dana_Retetegg in Penne, 3 Dec 2010 | 4601 vizualizari

 

Pe o vreme ploioasa si rece nu este nimic mai placut decat sa stai in casa si sa gatesti ceva delicios pentru o masa speciala cu persoana iubita.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr penne rigate
  • 2 conserve de ton in ulei
  • 2 ardei kapia
  • 1 lamaie
  • 150 gr masline negre
  • patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton:

Am pus pastele la fiert in apa cu sare si ulei timp de 10 minute. Le-am scurs de apa si le-am clatit in apa rece. Le-am lasat cateva minute sa se scurga bine.

Ardeiul l-am calit in 2 linguri de ulei impreuna cu oregano si busuioc. L-am lasat apoi 5 minute deoparte sa se raceasca.

Cand pastele s-au scurs bine de apa le-am asezat intr-un bol, am adaugat ton (scurs bine de uleiul din conserva), ardei, masline, zeama si felii de lamaie, sare, patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu piept de pui si mozzarella